Trak za zmanjševanje podbradka

Trak, ki omogoča, da ODPRAVITE PODBRADEK in SHUJŠATE V OBRAZ!

Ta prilagoljiv trak ustvarja pritisk navzgor in navznoter. S tem dvigne vašo kožo navzgor in zmanjša povešanje kože in obraznih mišic! To je kompresijski trak, ki vam omogoča, da PREOBLIKUJETE VAŠ OBRAZ!

Enostaven za uporabo: nosite ga 30 – 40 minut dnevno med počitkom, branjem, delom ali gledanjem televizije.

22.50 

Availability: Na zalogi

Šifra: S035 Kategorija:

Ta kompresijski trak ustvarja stalen pritisk na mišice podbradka in obrazne mišice.

Popoln za hujšanje obraza! Trak za hujšanje napne kožo obraza, zmanjša obrazne gube, zmanjša pojav podbradka, prepreči povešanje lic. Trak naredi obraz manjši in bolj gladek.

Enostaven za uporabo – nastavljiv trak z ježkom, primeren za večino ljudi. Popoln tanek obrazni pas je narejen iz koži prijaznih, mehkih in zračnih materialov z dobro elastičnostjo.

Pas za podbradek je izdelan iz koži prijaznega in udobnega materiala z dobro zračnostjo. Zračna tkanina in votla zasnova tega traku pomagata vaši koži lažje dihati.

To je preprost in učinkovit fizični način za izboljšanje oblike obraza, blag za vrste kože, ne bo povzročil alergijskih reakcij in brez stranskih učinkov.Kako uporabljati pas za preoblikovanje obraza?

Nosite ga lahko 30 do 40 minut dnevno, ko berete, spite, gledate televizijo ali opravljate gospodinjska opravila doma.

Prijazen opomnik: za boljši rezultat je priporočljivo, da ga uporabljate vsak dan.

Zavedajte se, da gre za postopen proces, bodite potrpežljivi in mu dajte 2 do 3 mesece, videli boste očitno preobrazbo. Navdušeni boste nad rezultati!


KAKO DELUJE TRAK?
Popolnoma preoblikujte svoj obraz!

Shujševalni trak uporablja princip fizičnega oblikovanja, kompresija traku pa omogoča, da obrazne mišice oblikujejo spomin in ustvarijo izvrstno obliko obraza v naravni situaciji.

1. zmanjša podbradek
2. zategne povešeno kožo na obrazu,
3. zgladi obrazne gube,
4. oblikuje brado obli črke V.

Ta prilagoljiv trak ustvarja pritisk navzgor in navznoter, S tem dvigne vašo kožo navzgor, zmanjša povešanje kože in obraznih mišic , zaradi česar ste vedno videti mladi.


Za učinkovito odpravo podbradka uporabite še ta izdelek!

Takrat, ko ne nosite kompresijskega traku proti podbradku, imate odlično priložnost, da okrepite ohlapne mišice na področju pod brado.

Neckline Slimmer je vadbena naprava, ki učvrsti mišice na podbradku. Uprabljajte to napravo večkrat na dan po 2 minuti!


 

Mnenja (0)

Mnenja

 1. Saša K.

  Enkrat sem ga uporabila in ga takoj snela pred možem, ki je rekel vau, razlika je. Skočila sem in stekla do ogledala. Imel je prav. Popolnoma navdušena sem nad novo obliko brade in čeljusti!

 2. Tadeja B.

  Zelo dobro deluje za zmanjševanje podbradka, vendar ga je treba redno uporabljati. Ko ga zelo zategneš, rahlo boli v predelu brade, vendar sem mnenja, da takrat najbolje deluje. Ne morem ga nositi dlje časa, zato ga nosim večkrat na dan po 15 minut. Naročila sem si tudi izdelek Neckline slimmer, ki ga tudi ponujate za zmanjševanje podbradka. Deluje odlično in všeč mi je, ker imam kar dve različni orodji, s katerimi zmanjšujem svoj podbradek.

 3. Vesna N.

  Res zadovoljna s tem nakupom! Ježki za nastavitev omogočajo, da trak popolnoma prilagodim svojemu obrazu. Uporabljam ga dnevno cca. 1-2 uri med delom za računalnikom ali ko pospravljam stanovanje in moram reči, da že opažam izboljšave. Koža je po nošenju opazno bolj napeta. Vsekakor ga bom še naprej uporabljala!

 4. Mateja

  Všeč mi je, kako enostaven je za nošenje in rezultati so boljši, kot sem pričakovala. Zdaj sem starejša in povešena koža na bradi me res moti. Ta trak res naredi razliko in navdušena sem nad dosedanjimi rezultati. Nosim ga med branjem ali gledanjem televizije. To je enostaven način, da se sprostite, medtem pa pustite, da trak deluje. To je čarovnija! 5 zvezdic ni dovolj, da opišem, kako sem navdušena!!!

 5. Krešo B.

  To je zelo udoben in raztegljiv pas za hujšanje obraza. Je zelo preprost in enostaven za nošenje ter nastavljiv ... Po uporabi čutim popolno učvrstitev obraznih mišic in stiskanje čeljusti. Kupil sem dva...enega zase in drugega za darilo 🎁 za svojo ženo, ki jo obožujem ❤️. Zelo priporočam ta visokokakovosten izdelek.

 6. Dijana

  Kupila sem ga z ne prevelikimi pričakovanji, vendar zagotovo naredi, kar obljublja. Nisem prepričana o dolgoročnih učinkih, vendar sem posnela sliko pred in po nošenju in moj obraz je bil potem videti vitkejši. Mislim, da lahko, če nošenje ponovite dovolj velikokrat, natrenirate tudi svoj obraz oziroma obrazne mišice.

 7. Zvone – Ljubečna

  Uporabljam ga le nekaj tednov in že vidim rezultate: koža na obrazu je bolj zategnjena, podbradek je precej manjši. Za boljši učinek velikokrat kar spim s tem trakom. Kupil sem še en trak kot darilo za svojo punco. Zelo priporočam - odličen izdelek!

 8. Helena

  Ko sem si trak prvič nadela, se mi je vse skupaj zdelo čudno, vendar že začenjam videti razliko. Zaenkrat majhna, vendar opazna razlika.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Košarica
Scroll to Top