Pasja zobna ščetka

Pasja zobna ščetka v obliki naprstnika. Mehke ščetine iz so dovolj nežne tudi za občutljive pse in mačke. 

  • Zobna ščetka je izdelana iz 100 % varnega silikona, ki ne vsebuje strupenih elementov, škodljivih za vašega psa in mačko.
  • Učinkovito odpravlja zobne obloge in zobni kamen, preprečuje oralne bolezni.

9.30 

Availability: Na zalogi

Šifra: S063 Kategorija:

 

Poskrbite za čiste in zdrave zobe vašega ljubljenčka!

Nega zob je za naše pse in mačke prav tako pomembna kot za ljudi. Kopičenje in prisotnost zobnih oblog lahko povzroči neprijetne in včasih nepopravljive zobne bolezni.

Redno ščetkanje zob, ki ga priporočajo veterinarji, lahko prepreči težave z zobmi pri naših hišnih ljubljenčkih. Pasja zobna ščetka vam pomaga zmanjšati nabiranje zobnega kamna in oblog, prepreči parodontalne bolezni in osveži dah.

【POPOLNA OBLIKA】 – Za razliko od tradicionalnih prstnih zobnih ščetk je ta zobna ščetka v celoti obdana s ščetinami, ki olajšajo zobno ščetkanje vam in vašemu ljubljenčku. Polno obdane ščetine vam omogočajo več nadzora in udobja kot standardne zobne ščetke za čiščenje težko dostopnih mest. Mehke ščetine so dovolj nežne za občutljive pse in mačke.

VAREN IN NETOKSIČEN MATERIAL】– Zobna ščetka je izdelana iz 100 % varnega silikona, ki ne vsebuje strupenih elementov, škodljivih za vašega psa in mačko. Material je testiran in dokazano je BREZ BPA. Prstna zobna ščetka je primerna in varna za vašega ljubljenčka.

MEHKO IN NEŽNO ZA OBČUTLJIVE LJUBLJENČKE】 Silikonske ščetine so mehkejše od tradicionalnih ščetin, vendar dovolj abrazivne, da odstranijo obloge. Nežna narava prstnih ščetk je običajno bolj sprejemljiva pri hišnih ljubljenčkih.

USTREZA TANKIM IN DEBELJŠIM PRSTOM – SAMO DODAJTE VODO!】 – Če v notranjost dodate nekaj kapljic vode, se silikon razširi za večje prste in ustvari tesnilo za manjše prste – nič več ne zdrsne iz ust vašega ljubljenčka!

ZA MALE IN VELIKE LJUBLJENČKE】 Kompaktna zasnova ščetke dobro deluje na tako manjših psih in mačkah, kot tudi na večjih psih.


Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Košarica
Scroll to Top