-19%

MT roler – iglični valjček

MT roler lahko v zelo kratkem času ustvari več kot 200.000 mikro vbodov v kožo. To hkrati pomeni tudi 200.000 mikro kanalov v kožo. Na ta način odpremo prosto pot aktivnim sestavinam, ki jih vsebujejo različne vlažilne kreme, serumi, anti celulitne kreme, kreme proti gubam.

  • MT roler uporabljamo pri tretmajih, imenovanih micro – needling.
  • Iglični valjček s svojimi iglicami povzroča majhne rane na koži.
  • Kljub temu, da so rane na koži zelo majhne, telo na te mikro poškodbe kožre reagira in začne celiti te rane.
  • Odgovore telesa na »kožne ranice« je proizvodnja kolagena in elastina – dva ključna elementa kože.

19.80 

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Povečajte učinkovitost krem proti celulitu in gubam za 300 %!

MT roler omogoča sestavinam v kremi, da prodrejo globoko v podkožje. To omogoča, da bodo poškodovane celice odstranjene in čez čas nadomeščene s svilnato gladko kožo iz popolnoma novih celic. MT roler stimulira osnovni naravni proces, ki omogoča, da se koža zaceli.

Kaj je to MT roler (iglični valjček)?

Iglični MT valjček je v zadnjem obdobju eden od najbolj priljubljenih lepotnih izdelkov za domačo uporabo. MT roler uporabljamo pri tretmajih, imenovanih micro – needling. Roler s svojimi iglicami povzroča majhne rane na koži.

MT roler vzpodbudi v koži povečano proizvodnjo kolagena – rezultat je čvrsta in napeta koža

MT roler je izdelek za nego kože, ki vzpodbuja rast kolagena v koži. To dosežemo s tem, da ustvarjamo zares majhne vbodne rane na koži. Le te vzpodbudijo odziv kože na tak način, da začne tvoriti kolagen, saj želi rano čimprej zaceliti. Nova plast kolagena bo popravila prejšnjo nepravilnost na koži, tako da prekrije akne, gube, brazgotine, strije, celulit, …

Kje vse lahko uporabljamo MT roler?

Strije, celulit

Nakup MT rolerja za odstranitev strij je eden izmed najbolj pogostih razlogov za nakup dermarolerja. Potrebujete manj kot minuto na dan, prvi rezultati pa so vidni že v 2-4 tednih. Krema za odstranjevanje celulita, zaradi novo ustvarjenih kanalov penetrira v podkožje. To omogoča, da bodo poškodovane celice odstranjene in čez čas nadomeščene s svilnato gladko kožo iz popolnoma novih celic.

Gube na obrazu

MT roler poveča učinek krem proti gubam za 300 %. Če že zdaj uporabljate kremo proti gubam, boste presenečeni, kako MT roler še poveča njeno učinkovitost, saj ji omogoča, da prodre precej globlje, kot običajno. Z vsakodnevno uporabo igličnega valjčka bodo rezultati vidni kmalu. Ker gube za razliko od brazgotin in strij niso posledica poškodbe kože, se koža regenerira zelo hitro. Z uporabo dermarolerja na obrazu boste stanje vaše kože povrnili za vsaj deset let nazaj.

Brazgotine

Brazgotine lahko drastično zmanjšamo z uporabo MT rolerja. Vbodi mikro iglic sprožijo na poškodovani koži povečano proizvodnjo kolagena in elastina + omogoči, da krema za brazgotine prodre globoko v podkožje. Derma roler v kombinaciji s kremo za brazgotine bo prekinil normalni kožni cikel in prispeval k temu, da bo zabrazgotinjeno tkivo odstranjeno. MT roler bo prelisičil stare kožne celice – le te se bodo začele razmnoževati in ustvarjati nove skupine celic v podkožju. Brazgotina bo iz dneva v dan manjša.

Izpadanje las – za obnovo lasišča

MT roler poveča učinkovitost losjonov proti izpadanju las za 200 %. Vbodi iglic povzročijo na lasišču mikro kanale globoko v lasišče – do tam, kjer v normalnih pogojih losjoni proti izpadanju las nikoli ne prodrejo. Za razliko od ostalih tretmajev (gube, strije, celulit, ..) je uspeh MT rolerja na lasišču odvisen od losjona za rast las, ki ga nanesete po rolanju. Uporabljajte iglični valjček krajših dolžin (0.5 mm ali manj).


Katero velikost MT rolerja izbrati?

MT roler za domačo uporabo je na voljo v različnih velikostih. Na voljo so nasledenje dolžine iglic: 0,3 mm, 0,5 mm, 1,0 mm in 1,5 mm.

Strije
Priporočljivo 1,0 mm za lažjo obliko strij in 1,5 mm za globoke strije.

Celulit
Priporočljivi velikosti sta 1,0 mm in 1,5 mm – odvisno od debeline kože in vrste celulita.

Brazgotine
Priporočljiva 0,5 mm za lažjo obliko brazgotin, ki so jih povzročile akne.
Velikost 1,0 mm je primernejša za globje brazgotine ali brazgotine po operacijah ali poškodbah.
Za zelo globoke brazgotine uporabite velikost 1,5 mm.

Izpadanje las
Za terapijo pri tankih laseh uporabljate velikosti 0,3 mm ali 0,5 mm.
Pri močnem izpadanju las je priporočljiva velikost 1,0 mm.

Gube
Za terapijo pri odpravi gub uporabljate velikosti 0,3 mm ali 0,5 mm.
Pri večjih gubah lahko uporabljate velikost 1,0 mm.


Velikost iglic

0,3 mm, 0,5 mm, 1,0 mm, 1,5 mm

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Košarica
Scroll to Top