-15%

Avtomatska parkirna ovira (zapora)

Samodejna parkirna zapora, ki jo upravljate z daljinskim upravljalcem.

Daljinski upravljalec deluje na razdalji do 50 m.
  Vodoodporna ključavnica, zaščitena z alarmom.
  Čez pakirno oviro lahko zapeljete z avtom, saj prenese 2 toni obremenitve.

93.50 

Availability: Na zalogi

Šifra: S095 Kategorija:

Avtomatska parkirna zapora je sistem za zaklepanje parkirnega mesta, ki preprečuje, da bi druga vozila zasedla vaše parkirno mesto. Izdelana iz visoko trdne kovine, pobarvane rumeno in z rdečimi oznakami. Na tla je pritrjena z vijaki.

 

 Daljinsko upravljanje na razdalji do 30 m! Daljinski upravljalnik vam omogoča enostavno in priročno uporabo za dvigovanje in spuščanje parkirne ovire, medtem ko sedite v avtomobilu. Deluje tudi do oddaljenosti 30 m! V kompletu sta priložena 2 daljinska upravljalnika.

 Visoka obremenitev – do 2 toni! Ta parkirna ovira je izdelana iz močnega hladno valjanega jekla, Zasnovana je za težje obremenitve. Čez parkirno oviro lahko brez posledic zapelje avto do teže 2 toni!

 Zasnova 180° proti trčenju: parkirno ročico je mogoče zavrteti za 180 stopinj v obe smeri, kar lahko močno zmanjša verjetnost nenamerne škode. Če po nesreči z avtom zadenete oviro, se parkirna ročica samodejno skrči, tako da vam ni treba skrbeti, da bi pokvarili ključavnico.

 

 Vodoodporna zapornica po standardu IP67! Ta parkirna ovira je z vodoodpornim in prahodpornim ohišjem po standardu IP67 dovolj močna, da prenese različne vremenske razmere. Zaščiteno ohišje prepreči poškodbe, ki jih povzroči pranje z vodo. Tudi če to parkirno oviro namestite na prostem, vam ni treba skrbeti, da bi jo poškodoval dež. Ta ključavnica lahko običajno deluje pri temperaturah -25 °C do 55 °C.

vodoodporna parkirna zapora

 Zaščitena z alarmom! Nepooblaščeno delovanje ali zunanja sila, ki poskuša spustiti roko, povzroči, da parkirna ključavnica sproži alarm. Po 5-7 sekundah, ko se zunanja sila zmanjša, se ključavnica samodejno vrne v prvotno stanje. Montažni vijaki v notranjosti onemogočajo krajo parkirne zapore.

 Zaščitena s ključavnico! Parkirna ovira je zaščitena s ključavnico. V kompletu prejmete 2 ključa.

 Napajanje s 4 baterijami. Parkirna ovira se napaja s 4 alkalnimi baterijami tipa D (LR20). 4 baterije zadostujejo za približno 9 mesecev uporabe.V kompletu prejmete:

– 1x parkirna ovira
– 2x daljinski upravljalnik
– 2x ključ za zaklepanje ključavnice
– 3x montažni vijaki
– SLO navodila
– 1 leto garancije

Tehnični podatki:

Napajanje: 4x alkalne baterije D (LR20)
Dimenzije: 450 x 450 x 80 mm
Teža: 7 kg
Vodoodpornost: IP67
Temperaturno območje delovanja: -25 °C do 55 °C
Doseg daljinskega upravljalca: 30 m

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Košarica
Scroll to Top